BGN
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • USD
Вижте всички статии
АДАПТ БГ отвори своя осми магазин в град Перник

 

 

Адапт БГ отвори своя осми пореден магазин в страната - в гр. Перник на адрес кв. Христо Смирненски, блок 2, в сградата на поликлиника "Свети Иван Рилски". Магазинът е лесно достъпен и не е нуждо да се ползва главния вход на поликлиниката.

 

 

С новия си магазин в град Перник АДАПТ БГ ще покрие нуждите на жителите на града и цялата област от:

 

 

 

Помощни средства за възрастни

Оборудване за терапия на сънна апнея

Медицинско оборудване за кислородна терапия

Средства за осигуряване на достъпна среда

Болнични легла и антидекубитални дюшеци

Медицинско оборудване под наем

Продукти за грижа за здравето

Оборудване за дистанционен здравен мониторинг

 

 

 

Адапт отоври магазин в град Перник

 

 

С откриването на новия обект в град Перник семейната ни фирма отвори своя осми магазин в България, като в същото време обслужва румънския и европейския пазари.


За последните 10 години на българския пазар Адапт БГ се разрасна експоненциално. Фирмата отвори магазини в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново и Русе, превръщайки се в лидер на пазара за помощни средства за хора с увреждания, медицинска апаратура за лечение на Сънна Апнея, кислородни концентратори, респиратори (вентилатори) и средства за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания.

 

Съв своя голям екип от опитни и всеотдайни специалисти Адапт БГ се стреми да помага максимално на своите клиенти, много от които са хора в нужда и с тежки здравословни проблеми.

 

В магазините ни в цялата страна клиентите ни могат да открият различни помощни средства както за дечица, така и за възрастни. Адапт БГ е единствената българска семейна фирма в страната, която предлага 637 пособия, предназначени единствено за спомaгане на детето да развие своите двигателни, социални и поведенчески умения. И не само. В каталога на сайта ни клиентите ни могат да поръчат хиляди специализирани продукти - от инвалидни колички, болнични легла, ортези и CPAP апарати за успешно третиране на обструктивна сънна апнея (ОСА) до медицинска апаратура за обдишване на пациенти с тежки респираторни инфекции и хорнични пулмологични заболявания.

 

Адапт БГ също така е и лидер в апаратурата за дистанционен здравен телемониторинг, предлагайки тези иначе скъпи устройства под наем, на достъпни за българина цени. Сред сегментите, които набра сериозно приложение както в клинична среда, така и в дома на пациента, е така наречената апаратура за дистанционна диагностика, каквото е устройството Апнеа Линк, с което хората могат да се изследват за сънна апнея в уюта на собствения си дом. 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Работнo време на магазин "АДАПТ БГ" - гр. Перник

 

Магазинът ще работи с нормално работно време от понеделник до събота

 

  • Понеделник - петък: 09:00 - 18:00 ч. 
     

 

Магазин Перник

Магазинът се намира в кв. Христо Смирненски, бл. 2,  в сградата на поликлиника "Св. Иван Рилски". В нашия шоурум можете да откриете популярните продукти, предлагани и на сайта ни.

Безплатен паркинг Градски транспорт Тест  на място
 
Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 
 Телефон: 
 Мобилен: 0877 170455
 Email: pernik@adapt.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Новите мерки са вече в сила: ето какво трябва да знаем за забраните и ограниченията

08 Сеп 2021
От вторник (7 семптември) за България са в сила нови противоепидемични мерки, целящи да намалят разпространението на новия вариант на коронавируса...

Защо Делта вариантът е толкова опасен

06 Авг 2021
С увеличаването на броя на случаите с новия високотрансмисивен Делта вариант (B.1.617.2) на коронавируса, се появи информация...

АДАПТ БГ гради достъпността: национална програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност

31 Май 2021
За поредна година АДАПТ БГ постави рекорд по изработени проекти за осигуряване на достъпна среда за хора с хора с увреждания из цяла България. В рамки...

Акордеонни категории