Акордеонни категории

Блог Adapt BG отвори нов магазин - в Благоевград
Вижте всички статии

Adapt BG отвори нов магазин - в Благоевград

Adapt BG отвори нов магазин - в Благоевград

Адапт БГ отвори магазин в Благоевград ул. Рилски езера 4
Адапт БГ отвори десетия си магазин в страната! Най-новият ни магазин от веригата се намира в гр. Благоевград и е близо до центъра - на ул. "Рилски езера" 4, в близост до общежитията на ЮЗУ и фитнес "Golden gym".

 

 

 

Магазинът ни в Благоевград работи със следното Работно Време:

 

  • Понеделник Петък от 9:00 до 18:00 ч.
  • Всяка последна събота от месеца: от 10:00 до 16:00 ч.
  • Неделя - почивен ден
  • Обедна почивка: 13:00 - 14:00 ч.

 

 

 

 

ул. "Рилски езера" 4 - отваряне в Google карти

 

 

Телефони:
 

073 893 132

0876 060058

 

 

Новият ни магазин се намира на ул. "Рилски езера" 4 и се намира в широкия центъра на града. В големия ни физически магазин с търговска площ от 100 кв.м. можете да откриете най-популярните ни продукти от всички категории на сайта ни:

 

 

... и още много други продукти #ЗаПо-ДобърЖивот.

 

 

Adapt BG Благоевград, ул.Рилски езера 4 - инвалидни колички, кислородни концентратори, апарати за сънна апнея, CPAP, маски, консумативи, Решения за достъпна жилищна среда, санитарен магазин, болнични легла и дюшеци

 

Магазин Адапт БГ - Благоевград - Ортопедичен магазин, санитатрен магазин за кислродна терпаия и апарати за сънна апнея

 

Изследване за сънна апнея в Благоевград

 

Жителите на Благоевград и региона, които страдат от симптоми на сънна апнея като хъркане, прекъсване на дишането по време на сън, дневна умора и сънливост, вече могат да се възползват от професионална диагностика и терапия в нашия магазин Адапт БГ, удобно разположен на:


ул. "Рилски езера" 4.
 

Нашият екип от специалисти е на разположение, за да ви предостави изчерпателна консултация и да отговори на всички ваши въпроси относно сънната апнея и нейното лечение. Предлагаме диагностика за една нощ в домашни условия с помощта на иновативното устройство ApneaLink на ResMed, което ще регистрира вашите дихателни параметри по време на сън и ще помогне за поставяне на точна диагноза.
 

След диагностицирането, ние ще ви предложим най-подходящия CPAP апарат за вашите индивидуални нужди. Разполагаме с богат избор от CPAP апарати на водещи марки като ResMed, BMC Medical, Lowenstein и други, както и с разнообразие от маски, тръби и аксесоари. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-подходящата комбинация от оборудване, която да гарантира ефективно лечение и максимален комфорт по време на сън.
 

Не отлагайте грижата за вашето здраве! Заповядайте в Адапт БГ - Благоевград и направете първата крачка към по-добър сън и по-пълноценен живот.
 

Нашите обучени консултанти са готови да Ви помогнат при избора на правилното помощно средство за Вас, или Ваш близък.

 

 

 

Тагове: Адапт БГ Благоевград,  ортопедичен магазин, санитатрен магазин, кислородни концентратори, ортези, инвалидни колички и помощни средства за деца и възрастни с увреждания, бастуни, патерици, апарати за терапия на сънна апнея, CPAP оборудване, болнични легла за лежащоболни, проходилки, ролатори.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари