BGN
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • USD
Вижте всички статии
Най-малкият CPAP апарат в света - ResMed AirMini е вече тук!

Запознайте се с най-малкия CPAP апарат на света - AirMini!

AirMini е произведен от австралийската компания, ResMed - създател на CPAP апарата и най-сериозният иноватор в областта на третиране на Сънна Апнея.

ResMed има почти 30-годишна история в борбата със сънна апнея - време през което технологията и устройството на апаратите, са еволюирали значително, за да предоставят на хората страдащи от болестта максимално комфортна терапия по време на сън.

Най-новият мобилен CPAP апарат Resmed AirMini е последна дума на техниката - той тежи едва 300гр. и може да се побере в дланта на ръката ви. Въпреки невероятно компактния си размер, апаратът не отстъпва почти по нищо на големите автоматични CPAP апарати на ResMed и всички  други конкуренти.

write custome image name. Its good for seo


AirMini работи със същия иновативен алгоритъм, ползван от по-големия му брат Airsense 10 Autoset, като работи при оптималното за пациента налягане необходимо да поддържа дихателните му пътища отворени. Апаратът постоянно измерва съпротивлението на преминаващия въздух през горните дихателни пътища на пациента, така че да може да реагира възможно най-бързо и ефективно при поява на апнея и да освободи горните дихателни пътища. Апаратът подсигурява лесното заспиване на ползвателя си благодарение на иновативната ' Auto Ramp' функция, която засича кога пациентът е заспал и едва след това увеличава подаваното налягане до оптималното терапевтично такова.

Нашите обучени специалисти могат да прехвърлят Вашите настройки към AirMini.

 

 

Специално за AirMini е разработена иновативна система за безводно овлажняване на въздуха, която използва отделената при издишване на пациента влага, за да овлажни подавания под налягане въздух. Системата за овлажняване включва специален филтър тежащ едва няколко грама, който се поставя в края на тръбата на маската.

Ако имате каквито и да било допълнителни въпроси във връзка с апарата, можете да се свържете с нас чрез чата в долния десен ъгъл на екрана Ви, да ни се обадите на 0892 245285, или да ни посетите на място в някои от магазините ни в София, Пловдив, Варна, или Стара Загора, за да тествате апарата на място.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Новите мерки са вече в сила: ето какво трябва да знаем за забраните и ограниченията

08 Сеп 2021
От вторник (7 семптември) за България са в сила нови противоепидемични мерки, целящи да намалят разпространението на новия вариант на коронавируса...

Защо Делта вариантът е толкова опасен

06 Авг 2021
С увеличаването на броя на случаите с новия високотрансмисивен Делта вариант (B.1.617.2) на коронавируса, се появи информация...

АДАПТ БГ гради достъпността: национална програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност

31 Май 2021
За поредна година АДАПТ БГ постави рекорд по изработени проекти за осигуряване на достъпна среда за хора с хора с увреждания из цяла България. В рамки...

Акордеонни категории