Добре дошли в онлайн магазина на Adapt.bg!
BGN
  • GBP
  • BGN
  • USD

Акордеонни категории

Блог Разпродажба на мострено оборудване за деца с увреждания
Вижте всички статии

Разпродажба на мострено оборудване за деца с увреждания

Разпродажба на мострено оборудване за деца с увреждания

Разпродажба на мострено оборудване за деца с увреждания.

Разпродажба на мострено оборудване за деца с увреждания

 

АДАПТ БГ стартира кампания с разпродажба на мострени помощни средства за деца с ужреждания. Вече можете да закупите необходимото ви оборудване, намалено с -50%! 

 

В намалената гама намалени продукти можете да намерите едни от най-популярните вертикализатори и терапевтични столчета за трениране и подсигуряване на правилна пасивна позиция в изправено положение.

 

Промотираните вертикализатори по нищо не остъпват на останалите модели. Включват цялото стандартно оборудване с всички прилежащи системи за безопасност. Вертикализаторите на АДАПТ БГ са предназначени за трениране и подсигуряване на правилна пасивна позиция. Използват се за постигане на уверена и стабилна стойка без нужда от фиксация на горните крайници. 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАМАЛЕНИТЕ ПРОДУКТИ ТУК

 

Какво представляват мострените помощни средства?

 

Мострена стока е нова неупотребявана стока, която през годините е била излагана в магазините на АДАПТ БГ. Мострените вертикализатори и столчета никога не са напускали магазините ни и съответно не са били употребявани или връщани. По мострената стока няма каквито и да е дефекти или липсващи части, и тя ви се изпраща точно така, както е пристигнала от производителя.

 

Купувайки мострен вертикализатор или столче, вие спестявате половината от стандартната му цена!

 

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

 


Промоция на вертикализатори Вертикализатор за деца с увреждания КОТКА 1

 

КОТКА е вертикализатор с предна опора (за лягане по корем), предлагащ ненадминати сигурност и комфорт благодарение на системата от колани и опори, която стабилизира тялото на детето, докато е в изправена позиция.

 

Вертикализаторът е подходящ както за употреба в рехабилитационен център, така и за ползване вкъщи. Наклонът на уреда може да бъде регулиран посредством педал свързан с газов амортисьор. Системата е достатъчно лесна за ползване не само от рехабилитатор, но може да бъде оперирана и от родител/настойник в домашни условия.


1,118.50 лв. 2,237.00 лв.

ПОРЪЧАЙ

 

 

 

 

 


 

Терапевтичен стол за деца с увреждания ЗЕБРА

 

ЗЕБРА е подходящ за първоначално позициониране на деца с ДЦП и други увреждания в седнало и легнало положение.

 

Столът е функционален, лесен за употреба и стабилизара много добре в двете позиции. Може да се използва както от деца с отпусната мускулатура и намален мускулен тонус, както и от спастични потребители. ЗЕБРА може да се използва както за игра, така и по време на рехабилитация. Позициониращата жилетка, позволява бързо и прецизно осигуряване на детето. Столът е изработен от екологична дървесина и е изрисуван на ръка с бои на водна основа.


1,108.00 лв. 2,216.00 лв.

ИЗЧЕРПАНА

 

 

 

 

 

 


Мострен вертикализатор за деца с увреждания.Вертикализатор за деца и възрастни с увреждания СМАРТ NEW

 

 

Новият дизайн на вертикализатор СМАРТ предлага олекотена конструкция, оптимална стабилност и издръжливост. СМАРТ се използва за трениране и подсигуряване на правилна пасивна позиция на пациента в изправено положение.

 

Вертикализаторът може да бъде използван лесно както в рехабилитационен център от специалист рехабилитатор, така и в домашни условия - от родители и близки. Допълнителните системи за безопасност, включени в стандартното оборудване дават сигурност на пациента, който се чувства уверен и стабилен без нужда от фиксация на горните крайници.
 

761.50 лв 1,523.00 лв.

ПОРЪЧАЙ

 

 

 


 

Вертикализаторите и терапевтичните столчета за деца с увреждания са подходящи при следните състояния:

  • Детска церебрална парализа - различни форми;
  • Менингомиелоцеле;
  • Мозъчни и грабначни травми;
  • Мултипленна и Амиотрофична латерална склероза;
  • Мускулни заболявания, свързани с парализи и парези;
  • Генетични разстройства, свързани с парези;
  • Състояния след мозъчни и гръбначни травмми.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари