BGN
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • USD
Вижте всички статии
Адапт БГ отвори магазин във Велико Търново

Адапт БГ отвори своя шести пореден магазин в гр. Велико Търново на адрес ул. Полтава №3.

 

 

В новия ни просторен магазин с площ над 150 квадратни метра великотърновци могат да открият цялата богата гама от продукти, с които АДАПТ БГ стана лидер на българския пазар за:

 

 

 

Помощни средства за възрастни

Оборудване за терапия на сънна апнея

Медицинско оборудване за кислородна терапия

Средства за осигуряване на достъпна среда

Болнични легла и антидекубитални дюшеци

Медицинско оборудване под наем

Продукти за грижа за здравето

Оборудване за дистанционен здравен мониторинг

 

 

 

 

Адапт Бг отовир магазин във Велико Търново.

 

 

С откриването на новия обект във Велико Търново семейната ни фирма достигна до магазин номер 6 в България, като в същото време обслужва румънския и европейския пазари.

 

За последните 8 години на българския пазар Адапт БГ се разрасна експоненциално. Фирмата отвори магазини в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе, и се превърна в лидер на пазара за помощни средства за хора с увреждания, медицинска апаратура за лечение на Сънна Апнея, кислородни концентратори, респиратори (вентилатори) и средства за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания.

 

Съв своя голям екип от опитни и всеотдайни специалисти Адапт БГ се стреми да помага максимално на своите клиенти, много от които са хора в нужда и с тежки здравословни проблеми.

 

В магазините ни в цялата страна клиентите ни могат да открият различни помощни средства както за дечица, така и за възрастни. Адапт БГ е единствената българска семейна фирма в страната, която предлага 637 пособия, предназначени единствено за спомaгане на детето да развие своите двигателни, социални и поведенчески умения. И не само. В каталога на сайта ни клиентите ни могат да поръчат хиляди специализирани продукти - от инвалидни колички, болнични легла, ортези и CPAP апарати за успешно третиране на обструктивна сънна апнея (ОСА) до медицинска апаратура за обдишване на пациенти с тежки респираторни инфекции и хорнични пулмологични заболявания.

 

Адапт БГ също така е и лидер в апаратурата за дистанционен здравен телемониторинг, предлагайки тези иначе скъпи устройства под наем, на достъпни за българина цени. Сред сегментите, които набра сериозно приложение както в клинична среда, така и в дома на пациента, е така наречената апаратура за дистанционна диагностика, каквото е устройството Апнеа Линк, с което хората могат да се изследват за сънна апнея в уюта на собствения си дом. 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Работнo време на магазин "АДАПТ БГ" - гр. Велико Търново

 

Магазинът ще заработи с нормално работно време от понеделник до събота, но за момента е с намалено работно време:

 

  • Понеделник - петък: 09:00 - 18:00 ч. 
  • Събота: 10:00 - 16:00 ч.
  • Неделя: почивен ден

 

 

Магазин Велико Търново

Магазинът се намира на ул. Полтава в непосредствена близост до Еконт и на няколко минути от Мол Велико Търново. В нашият шоурум можете да откриете повечето продукти предлагани на сайта ни.

Безплатен паркинг ♿ Достъп
Градски транспорт Тест  на място
 Адрес: ул. Полтава 3
Работно време:
Пон-Пет: 13:00 - 18:00 
Събота: 10:00 - 16:00
Неделя: Почивен ден
 Телефон: 062 620062
 Мобилен: 0877 170898

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

„Подкрепа за приобщаващо образование“: за деца и ученици със специални образователни потребности

05 Юли 2021
Стартира изпълнението на проекта „Подкрепа за приобщаващо образование“ за деца и ученици със специални образователни потребности, финансиран...

Ресмед с обръщение към клиентите си след изтеглянето на милиони апарати от Philips

24 Юни 2021
Лидерът в производството на устройства за терапия на сънна апнея РесМед изпрати официално писмо към своите клиенти, адресирайки наскорошното изявление...

АДАПТ БГ гради достъпността: национална програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност

31 Май 2021
За поредна година АДАПТ БГ постави рекорд по изработени проекти за осигуряване на достъпна среда за хора с хора с увреждания из цяла България. В рамки...

Акордеонни категории