Магазинът е в процес на обновяване. При нужда от помощ моля позвънете 02 442 0424
BGN
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • USD

Акордеонни категории

Блог Адапт БГ отвори магазин във Велико Търново
Вижте всички статии

Адапт БГ отвори магазин във Велико Търново

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Адапт БГ отвори своя шести пореден магазин в гр. Велико Търново на адрес ул. Полтава №3.

 

 

В новия ни просторен магазин с площ над 150 квадратни метра великотърновци могат да открият цялата богата гама от продукти, с които АДАПТ БГ стана лидер на българския пазар за:

 

 

 

Помощни средства за възрастни

Оборудване за терапия на сънна апнея

Медицинско оборудване за кислородна терапия

Средства за осигуряване на достъпна среда

Болнични легла и антидекубитални дюшеци

Медицинско оборудване под наем

Продукти за грижа за здравето

Оборудване за дистанционен здравен мониторинг

 

 

 

 

Адапт Бг отовир магазин във Велико Търново.

 

 

С откриването на новия обект във Велико Търново семейната ни фирма достигна до магазин номер 6 в България, като в същото време обслужва румънския и европейския пазари.

 

За последните 8 години на българския пазар Адапт БГ се разрасна експоненциално. Фирмата отвори магазини в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе, и се превърна в лидер на пазара за помощни средства за хора с увреждания, медицинска апаратура за лечение на Сънна Апнея, кислородни концентратори, респиратори (вентилатори) и средства за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания.

 

Съв своя голям екип от опитни и всеотдайни специалисти Адапт БГ се стреми да помага максимално на своите клиенти, много от които са хора в нужда и с тежки здравословни проблеми.

 

В магазините ни в цялата страна клиентите ни могат да открият различни помощни средства както за дечица, така и за възрастни. Адапт БГ е единствената българска семейна фирма в страната, която предлага 637 пособия, предназначени единствено за спомaгане на детето да развие своите двигателни, социални и поведенчески умения. И не само. В каталога на сайта ни клиентите ни могат да поръчат хиляди специализирани продукти - от инвалидни колички, болнични легла, ортези и CPAP апарати за успешно третиране на обструктивна сънна апнея (ОСА) до медицинска апаратура за обдишване на пациенти с тежки респираторни инфекции и хорнични пулмологични заболявания.

 

Адапт БГ също така е и лидер в апаратурата за дистанционен здравен телемониторинг, предлагайки тези иначе скъпи устройства под наем, на достъпни за българина цени. Сред сегментите, които набра сериозно приложение както в клинична среда, така и в дома на пациента, е така наречената апаратура за дистанционна диагностика, каквото е устройството Апнеа Линк, с което хората могат да се изследват за сънна апнея в уюта на собствения си дом. 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Работнo време на магазин "АДАПТ БГ" - гр. Велико Търново

 

Магазинът ще заработи с нормално работно време от понеделник до събота, но за момента е с намалено работно време:

 

 • Понеделник - петък: 09:00 - 18:00 ч. 
 • Събота: 10:00 - 16:00 ч.
 • Неделя: почивен ден

 

 

Магазин Велико Търново

Магазинът се намира на ул. Полтава в непосредствена близост до Еконт и на няколко минути от Мол Велико Търново. В нашият шоурум можете да откриете повечето продукти предлагани на сайта ни.

Безплатен паркинг ♿ Достъп
Градски транспорт Тест  на място
 Адрес: ул. Полтава 3
Работно време:
Пон-Пет: 13:00 - 18:00 
Събота: 10:00 - 16:00
Неделя: Почивен ден
 Телефон: 062 620062
 Мобилен: 0877 170898

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Кети Спасова
  Изключително любезен персонал,отзивчиви,приветливи,комуникативни,много добро ниво на категория продукти.Препоръчвам магазин Велико Търново
  Отговори ›
«1»