Акордеонни категории

Блог Адапт БГ отвори магазин във Велико Търново
Вижте всички статии

Адапт БГ отвори магазин във Велико Търново

Адапт БГ отвори магазин във Велико Търново

Адапт БГ отвори своя шести пореден магазин в гр. Велико Търново на адрес ул. Полтава №3.

 

 

В новия ни просторен магазин с площ над 150 квадратни метра великотърновци могат да открият цялата богата гама от продукти, с които АДАПТ БГ стана лидер на българския пазар за:

 

 

 

Помощни средства за възрастни

Оборудване за терапия на сънна апнея

Медицинско оборудване за кислородна терапия

Средства за осигуряване на достъпна среда

Болнични легла и антидекубитални дюшеци

Медицинско оборудване под наем

Продукти за грижа за здравето

Оборудване за дистанционен здравен мониторинг

 

 

 

 

Адапт Бг отвори магазин във Велико Търново - помощни средства за хора с увреждания РЗОК / НЗОК финансиране

 

 

С откриването на новия обект във Велико Търново семейната ни фирма достигна до магазин номер 6 в България, като в същото време обслужва румънския и европейския пазари.

 

За последните 8 години на българския пазар Адапт БГ се разрасна експоненциално. Фирмата отвори магазини в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе, и се превърна в лидер на пазара за помощни средства за хора с увреждания, медицинска апаратура за лечение на Сънна Апнея, кислородни концентратори, респиратори (вентилатори) и средства за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания.

 

Съв своя голям екип от опитни и всеотдайни специалисти Адапт БГ се стреми да помага максимално на своите клиенти, много от които са хора в нужда и с тежки здравословни проблеми.

 

В магазините ни в цялата страна клиентите ни могат да открият различни помощни средства както за дечица, така и за възрастни. Адапт БГ е единствената българска семейна фирма в страната, която предлага 637 пособия, предназначени единствено за спомaгане на детето да развие своите двигателни, социални и поведенчески умения, и не само. В каталога на сайта ни клиентите ни могат да поръчат хиляди специализирани продукти - от инвалидни колички, болнични легла, ортези и CPAP апарати за успешно третиране на обструктивна сънна апнея (ОСА) до медицинска апаратура за обдишване на пациенти с тежки респираторни инфекции и хрoнични пулмологични заболявания.

 

Безплатни помощни средства по НЗОК / РЗОК за гр. Велико Търново

В Адапт БГ Велико Търново може да получите безплатно помощно средство, финансирано чрез НЗОК/РЗОК, включително:

 

 • Помощни средства;
 • Приспособления;
 • Съоръжения;
 • Медицински изделия за хора с увреждания.

 

Помощните ни средства отговaрят на спецификациите по ПСПСМИВижте повече информация Как да получите безплатно помощно средство по РЗОК / НЗОК финансиране.

 

Адапт БГ също така е и лидер в апаратурата за дистанционен здравен телемониторинг, предлагайки тези иначе скъпи устройства под наем, на достъпни за българина цени. Сред сегментите, които набра сериозно приложение както в клинична среда, така и в дома на пациента, е така наречената апаратура за дистанционна диагностика, каквото е устройството Апнеа Линк, с което хората могат да се изследват за сънна апнея в уюта на собствения си дом. 

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Работнo време на магазин "АДАПТ БГ" - гр. Велико Търново

 

 

 • Понеделник - петък: 09:00 - 18:00 ч. 
 • Събота: 10:00 - 16:00 ч.
 • Неделя: почивен ден

 

 

Магазин Велико Търново

Магазинът се намира на ул. Полтава в непосредствена близост до Еконт и на няколко минути от Мол Велико Търново. В нашият шоурум можете да откриете повечето продукти предлагани на сайта ни.

Безплатен паркинг ♿ Достъп
Градски транспорт Тест  на място
 Адрес: ул. Полтава 3
Работно време:
Пон-Пет: 13:00 - 18:00 
Събота: 10:00 - 16:00
Неделя: Почивен ден
 Телефон: 062 620062
 Мобилен: 0877 170898

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Кети Спасова
  Изключително любезен персонал,отзивчиви,приветливи,комуникативни,много добро ниво на категория продукти.Препоръчвам магазин Велико Търново
  Отговори ›
«1»