Акордеонни категории

Начало Марки

Марки

«1»

Resmed

 

ResMed е компания за медицинско оборудване със седалище в Сан Диего, Калифорния. Брандът произвежда медицински изделия за лечение на сънна апнея (като CPAP устройства и маски), хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) и други дихателни състояния. Към 2020 г. ResMed разполага с над 7500 служители по целия свят. Компанията оперира в повече от 120 страни по света и разполага с производствени мощности в Австралия, Франция, Сингапур и Съединените щати. 

 

 

Дистрибуторът на ResMed за България

АДАПТ ООД е най-големият лицензиран дистрибутор на ResMed на Балканите и единствен такъв за България. Фирмата от години ни работи рамо до рамо с ResMed, предоставяйки техните продукти за пациенти в България и Европа. 

 

 

 

 

http://www.resmed.com

173
продукти

Starkey USA

Слухът е наша грижа Като бранд на Starkey Hearing Technologies, Starkey представлява много повече от слуховите апарати, които произвеждаме. Starkey е изживяване. Такова, което не просто обещава повече, но и дава повече: повече комуникация, повече участие и повече възможности да правите това, което обичате да правите. Това е така защото още от първия си ден Starkey работи с една единствена цел: "Слухът е наша грижа". Ето защо ние сме се посветили на това непрекъснато да подобряваме технологиите за слухови възприятия и да създаваме възможно най-добрите слухови апарати. Ние работим за това хората да могат да чуват. От нашата първопроходческа научно-изследователска работа и история на иновации до нашия признат от пациентите подход и американско майсторство на изработката, Starkey даде живот на тази цел; създавайки партньорства с милиони хора, които носят нашите слухови апарати, непрекъснато разширявайки нашите филантропични усилия посредством фондациятаStarkey Hearing Foundation и работейки всеки ден, за да помага на хора със слухова загуба да взимат повече от живота.

http://www.starkey.com

0
продукти

Seni

Seni е марка, на която милиони хора по света се доверяват. Seni помага на oнко болни хора и болногледачи на хронично болни и хора с увреждания, като им осигурява абсорбиращи продукти с първокласно качество, както и решения за грижа за кожата.

http://seni.bg/bg_BG

13
продукти
3
продукти