Добре дошли в онлайн магазина на Adapt.bg!
BGN
  • GBP
  • BGN
  • USD

Акордеонни категории

Блог Адапт БГ отвори своя седми магазин в Русе
Вижте всички статии

Адапт БГ отвори своя седми магазин в Русе

Адапт БГ отвори своя седми магазин в Русе

АДАПТ БГ магазин в гр. Русе - санитарен магазин, ортопедичен магазин Русе

 

Адапт БГ отвори своя седми магазин в гр. Русе. Той се намира на удобна за русенци локация, на бул. Придунавски №58,  на една минута с автомобил от центъра на града. Атрактивният магазин на Адапт БГ в Русе е разположен в нова сграда с изглед към р. Дунав. 

 

В новия ни просторен магазин русенци могат да открият цялата богата гама от продукти, с които АДАПТ БГ стана лидер на българския пазар за:

 

Помощни средства за възрастни

Оборудване за терапия на сънна апнея

Медицинско оборудване за кислородна терапия

Средства за осигуряване на достъпна среда

Болнични легла и антидекубитални дюшеци

Медицинско оборудване под наем

Продукти за грижа за здравето

Оборудване за дистанционен здравен мониторинг

 

 

С откриването на новия ни санитарен магазин в гр. Русе семейната ни фирма достигна до магазин номер 7 в България, като в същото време обслужва румънския и европейския пазари.

 
За последните 8 години на българския пазар Адапт БГ се разрасна експоненциално. Фирмата отвори магазини в София, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Бургас и Варна, и се превърна в лидер на пазара за помощни средства за хора с увреждания, медицинска апаратура за лечение на Сънна Апнея, кислородни концентратори, респиратори (вентилатори) и средства за осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания.
 

Съв своя голям екип от опитни и всеотдайни специалисти Адапт БГ се стреми да помага максимално на своите клиенти, много от които са хора в нужда и с тежки здравословни проблеми.

 

В магазините ни в цялата страна клиентите ни могат да открият различни помощни средства както за дечица, така и за възрастни. Адапт БГ е единствената българска семейна фирма в страната, която предлага 637 пособия, предназначени единствено за спомaгане на детето да развие своите двигателни, социални и поведенчески умения. И не само. В каталога на сайта ни клиентите ни могат да поръчат хиляди специализирани продукти - от инвалидни колички, болнични легла, ортези и CPAP апарати за успешно третиране на обструктивна сънна апнея (ОСА) до медицинска апаратура за обдишване на пациенти с тежки респираторни инфекции и хронични пулмологични заболявания.

 

Адапт БГ също така е и лидер в апаратурата за дистанционен здравен телемониторинг, предлагайки тези иначе скъпи устройства под наем, на достъпни за българина цени. Сред сегментите, които набра сериозно приложение както в клинична среда, така и в дома на пациента, е така наречената апаратура за дистанционна диагностика, каквото е устройството Апнеа Линк, с което хората могат да се изследват за сънна апнея в уюта на собствения си дом. 

 

Радваме се, че ще бъдем още по-близо до нашите клиенти от гр. Русе, които до този момент ползваха магазините на Адапт в останалата част на страната. Надяваме се, че не само ще привлечем нови клиенти в красивия крайдунавски град, но и че ще направим нови приятелства, докато помагаме активно на хората в непосредствена близост до тях!

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

Магазин на АДАПТ БГ в гр. Русе, България

Магазин на АДАПТ БГ в гр. Русе 7000 бул. Придунавски №58.

 

 

Работнo време на магазин "АДАПТ БГ" - гр. Русе

 

Магазинът ще заработи с нормално работно време от понеделник до събота:

 

  • Понеделник - петък: 09:00 - 18:00 ч. 
  • Събота: 10:00 - 16:00 ч.
  • Неделя: почивен ден

 

Магазин Русе

Магазинът се намира на бул. Придунавски 58 зад Градските Хали и в близост до Кея на Русе. В нашия шоурум можете да откриете всички категории продукти предлагани на сайта ни.

Безплатен паркинг ♿ Достъп
Градски транспорт Тест  на място
 Адрес: бул. Придунавски 58
Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 
Събота: 10:00 - 16:00
Неделя: Почивен ден
 Телефон: 082 820221
 Мобилен: 0877 170510
 Email: ruse@adapt.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари