BGN
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • USD
Вижте всички статии
АДАПТ БГ снабди белодробната болница в Бургас с кислородни концентратори

 

АДАПТ БГ достави на Белодробната болница в Бургас нови кислородни концентратори за лечение на пациентите в Ковид отделението. 

 

За нуждите на болницата бяха доставени три броя немски кислородни апаратa Krober и два американски апарата модел DeVilbiss.

 

В допълнение на това АДАПТ БГ безвъзмездно предостави и допълнителен концентратор за болницата, имайки предвид тежката ситуация в Ковид отделението на лечебното заведение.

 

Вярваме, че с новата респираторна апаратура ще помогнем на екипа медици в специализираната болница за активно лечение на белодробни заболявания в Бургас. Бъдете здрави и се пазете!

 

Новини: АДАПТ БГ достави нови кислородни апарати за обдишване на пациентите с COVID-19 в инфекциозното отделение на Белодрoбната болница в Шумен.

 

 

 

 

АДАПТ БТ достави нови кислородни концентратори за МБАЛ-Шумен

 

 

 

Специализираната болница за активно лечение на белодробни заболявания Бургас благодарствено писмо

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Кислороден концентратор втора ръка - струва ли си?

06 Апр 2021
Кислородна терапия!? Звучи все по-познато, нали? Пандемията COVID-19 провокира невиждан интерес към кислородни бутилки, домашни кислородни апарати и&n...

АДАПТ БГ отвори своя осми магазин в град Перник

05 Апр 2021
С откриването на новия ни магазин в град Перник семейната ни фирма отвори своя осми магазин в България, като в същото време обслужва румънския и...

Сатурация: значение, измерване и норма

25 Ное 2020
Ниските нива на кислород в кръвта (кислородна сатурация) понякога са признак за сериозен проблем, свързан с дишането или кръвообращението, както и за...

Акордеонни категории