BGN
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • USD
Вижте всички статии
ResMed AutoSet: Най-добрият апарат за сънна апнея за 2019

Resmed AutoSet най-добрият CPAP апарат за сънна апнея

ResMed AutoSet: най-добрият апарат за сънна апнея за 2019?

 

Какви са предимствата от използването на AutoSet ™ на ResMed пред останалите апарати за терапия на сънна апнея? Как точно работи устройството? Защо AutoSet почти винаги заема първа позиция в класациите за най-добър CPAP апарат за терапия на сънна апнея през 2019 г.? Намерете отговорите на тези и други често задавани въпроси за AutoSet в днешната ни информативна статия, отговаряща на най-честите запитвания, които получаваме от потребители.

 

Какви са ползите от използването на устройствата ResMed AutoSet?

 

Устройствата AutoSet на австралийския производител ResMed не случайно попадат винаги на първа позиция в класациите най-добри CPAP апарати за сънна апнея за 2019 г. AutoSet апаратите регулират налягането на принципа „дъх за дъх“, снабдявайки ползвателите с персонализирано налягане, според техните конкретни нужди, през цялата нощ. В резултат на това получавате оптималното ниско налягане, необходимо за постигането на ефективна терапия. Както повечето страдащи от сънна апнея знаят, по-ниските средни налягания подобряват значително комфорта.

 

По какъв начин устройството разбира кога да регулира налягането?

 

След като заспите и настъпи нужда от различно ниво на подавано налягане, устройството AutoSet започва да анализира и реагира на три отделни параметъра, въз основа на степента на запушване на дихателните пътища: ограничаване на въздушния поток, хъркане и появи на апнеи. Устройствата AutoSet автоматично увеличават налягането със запушването на дихателните пътища, свеждайки до минимум вероятността това запушване да прерасне в апнеично събитие.

 

АутоСет алгоритъм по време на сън

 

 

Как се справя AutoSet с появите на хипопнея?

 

Устройствата AutoSet реагират на хипопнеични събития, когато те са причинени от блокиране на дихателните пътища. Хипопнеите, които не са свързани с блокиране на дихателните пътища, не могат да бъдат лекувани с повишено налягане, и затова AutoSet умишлено не увеличава налягането в такива случаи. Попитайте Adapt.bg или се консултирайте със специалист по медицина на съня относно кои устройства могат да третират хипопнеични събития.

 

Колко бързо устройствата AutoSet засичат и реагират на промените в дишането?

 

Устройствата AutoSet анализират дишането и автоматично регулират налягането според средната стойност на база три дъха.

 

 

Чух, че режимите AutoSet работят само при хора с ниско до умерено налягане. Това истина ли е?

 

Всъщност е точно обратното. Според скорошно проучване технологията AutoSet оказва най-голяма полза при хора с налягане 10 cm H2O или повече.

 

 

Смятам да закупя CPAP устройство. Защо обаче да избера AutoSet на ResMed вместо други устройства?

 

Алгоритъмът на AutoSet е клинично доказан в многобройни независими тестове (както и от потребители) от повече от десетилетие. През това време технологията непрекъснато се е развивала и усъвършенствала, достигайки до това, което е в момента – най-надеждният и ефективен алгоритъм за третиране на обструктивна сънна апнея.

 

Имате въпрос, свързан с ResMed AutoSet, но не открихте отговора на тази страница? Изпратете ни запитване, позвънете ни по телефона или ни посетете на място в магазините ни в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас или Варна! Ще отговорим на всичките ви въпроси и помогнем да направите правилния избор на апарат.

 

 

2019 Ревю на най-добрият CPAP апарат за 2019 г

 

ResMed AirSense 10 е нашият победител сред апаратите, които са на българския пазар през 2019 г. Апаратът предлага на потребителите безкомпромисна ефективност заради вградения овлажнител, както и заради интелигентната си технология с фокус върху удобство и потребност. Това е и един от най-тихите CPAP апрати, достъпни на българския пазар днес, произвеждайки само 26,6 децибела шум -  почти колкото човечки шепот.

 

Въпреки че не е проектиран за преносимост, както са мобилните CPAP-и, AirSense 10 е достатъчно лек, за да може да бъде взет почти навсякъде. Достатъчно малък е, за да се побере в куфар. Създаден напълно автоматичен, AirSense AutoSet интелигентно задава правилното терапевтично налягане за ползвателя, което означава, че ни спестява време и енергия да записваме час при лекаря, за да се настрои правилното налягане.

 

AirSense 10 също така се предлага и в модел „За нея“, AirSense 10 AutoSet for Her, създаден за уникалните нужди на жената. И двата модела са най-висок клас апарати за сънна апнея, и са се доказали в световен мащаб. За всеки, който търси качествен апарат за терапия на ОСА - AutoSet предоставя решението.

 

 


ResMed AutoSense <<<АПАРАТ>>>


 

Официален сайт на Ресмед

 

Свързани статии:

 

Всичко за сънната апнея

Ролята на овлажнителите при лечението на обструктивна сънна апнея

Кога хъркането е знак за наличието на сънна апнея

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • АДАПТ БГ
  Здравейте, Стани! Не е добре да се използва апарат, без предписание от лекар, независимо дали той ще бъде автоматичен или стандартен. Автоматичният апарат регулира сам налягането през нощта, докато при стандартния апарат, налягането е предварително зададено от специалист и бива поддържано през цялата нощ. Въпреки, че апаратът е автоматичен, отново е добре да бъдат зададени граници на терапевтичното налягане от лекар - специалист.
  Отговори ›
 • Стани
  Като е автоматичен мога ли да ползвам тоиз апарат за сънна апеня без лекар да определя настройките?
  Отговори ›
«1»

Блог статии

АДАПТ БГ достави нови кислородни концентратори за МБАЛ-Шумен

20 Окт 2020
АДАПТ БГ достави нови американски кислородни концентратори за силно нуждаещата се Многопрофилна болница в Шумен.

COVID-19: 3 пъти по-опасен за хъркащи и страдащи от сънна апнея

19 Окт 2020
Хъркащите хора са изложени на три пъти по-висок риск от смърт, причинена от COVID-19, сочи проучване на британски учени от университета Уорик,&nb...

Клъстерно главоболие и мигрена: лечение с кислород

06 Окт 2020
В Adapt.BG често получаваме въпроси от нашите клиенти относно използването на кислородна терапия за лекуване на главоболие и в частност мигрена&n...

Акордеонни категории