fhdhdt

BGN
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • USD
BG
Вижте всички статии
ResMed AutoSet: Най-добрият апарат за сънна апнея за 2019

Resmed AutoSet най-добрият CPAP апарат за сънна апнея

ResMed AutoSet: най-добрият апарат за сънна апнея за 2019?

 

Какви са предимствата от използването на AutoSet ™ на ResMed пред останалите апарати за терапия на сънна апнея? Как точно работи устройството? Защо AutoSet почти винаги заема първа позиция в класациите за най-добър CPAP апарат за терапия на сънна апнея през 2019 г.? Намерете отговорите на тези и други често задавани въпроси за AutoSet в днешната ни информативна статия, отговаряща на най-честите запитвания, които получаваме от потребители.

 

Какви са ползите от използването на устройствата ResMed AutoSet?

 

Устройствата AutoSet на австралийския производител ResMed не случайно попадат винаги на първа позиция в класациите най-добри CPAP апарати за сънна апнея за 2019 г. AutoSet апаратите регулират налягането на принципа „дъх за дъх“, снабдявайки ползвателите с персонализирано налягане, според техните конкретни нужди, през цялата нощ. В резултат на това получавате оптималното ниско налягане, необходимо за постигането на ефективна терапия. Както повечето страдащи от сънна апнея знаят, по-ниските средни налягания подобряват значително комфорта.

 

По какъв начин устройството разбира кога да регулира налягането?

 

След като заспите и настъпи нужда от различно ниво на подавано налягане, устройството AutoSet започва да анализира и реагира на три отделни параметъра, въз основа на степента на запушване на дихателните пътища: ограничаване на въздушния поток, хъркане и появи на апнеи. Устройствата AutoSet автоматично увеличават налягането със запушването на дихателните пътища, свеждайки до минимум вероятността това запушване да прерасне в апнеично събитие.

 

АутоСет алгоритъм по време на сън

 

 

Как се справя AutoSet с появите на хипопнея?

 

Устройствата AutoSet реагират на хипопнеични събития, когато те са причинени от блокиране на дихателните пътища. Хипопнеите, които не са свързани с блокиране на дихателните пътища, не могат да бъдат лекувани с повишено налягане, и затова AutoSet умишлено не увеличава налягането в такива случаи. Попитайте Adapt.bg или се консултирайте със специалист по медицина на съня относно кои устройства могат да третират хипопнеични събития.

 

Колко бързо устройствата AutoSet засичат и реагират на промените в дишането?

 

Устройствата AutoSet анализират дишането и автоматично регулират налягането според средната стойност на база три дъха.

 

 

Чух, че режимите AutoSet работят само при хора с ниско до умерено налягане. Това истина ли е?

 

Всъщност е точно обратното. Според скорошно проучване технологията AutoSet оказва най-голяма полза при хора с налягане 10 cm H2O или повече.

 

 

Смятам да закупя CPAP устройство. Защо обаче да избера AutoSet на ResMed вместо други устройства?

 

Алгоритъмът на AutoSet е клинично доказан в многобройни независими тестове (както и от потребители) от повече от десетилетие. През това време технологията непрекъснато се е развивала и усъвършенствала, достигайки до това, което е в момента – най-надеждният и ефективен алгоритъм за третиране на обструктивна сънна апнея.

 

Имате въпрос, свързан с ResMed AutoSet, но не открихте отговора на тази страница? Изпратете ни запитване, позвънете ни по телефона или ни посетете на място в магазините ни в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас или Варна! Ще отговорим на всичките ви въпроси и помогнем да направите правилния избор на апарат.

 

 

2019 Ревю на най-добрият CPAP апарат за 2019 г

 

ResMed AirSense 10 е нашият победител сред апаратите, които са на българския пазар през 2019 г. Апаратът предлага на потребителите безкомпромисна ефективност заради вградения овлажнител, както и заради интелигентната си технология с фокус върху удобство и потребност. Това е и един от най-тихите CPAP апрати, достъпни на българския пазар днес, произвеждайки само 26,6 децибела шум -  почти колкото човечки шепот.

 

Въпреки че не е проектиран за преносимост, както са мобилните CPAP-и, AirSense 10 е достатъчно лек, за да може да бъде взет почти навсякъде. Достатъчно малък е, за да се побере в куфар. Създаден напълно автоматичен, AirSense AutoSet интелигентно задава правилното терапевтично налягане за ползвателя, което означава, че ни спестява време и енергия да записваме час при лекаря, за да се настрои правилното налягане.

 

AirSense 10 също така се предлага и в модел „За нея“, AirSense 10 AutoSet for Her, създаден за уникалните нужди на жената. И двата модела са най-висок клас апарати за сънна апнея, и са се доказали в световен мащаб. За всеки, който търси качествен апарат за терапия на ОСА - AutoSet предоставя решението.

 

 


ResMed AutoSense <<<АПАРАТ>>>


 

Официален сайт на Ресмед

 

Свързани статии:

 

Всичко за сънната апнея

Ролята на овлажнителите при лечението на обструктивна сънна апнея

Кога хъркането е знак за наличието на сънна апнея

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Ластици за тренировка

02 Яну 2020
Когато търсим ластици за тренировка (познати още като "ластици за фитнес", "експандери" или "ленти за упражнения"), опитваме се да уцелим кл...

Национална програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност 2019

28 Авг 2019
Започна кампанията на Министерството на труда и социалната политика за набирането на проекти по Националната програма за достъпна жилищна среда и личн...

Сънна апнея

05 Апр 2019
Сънната апнея е заболяване на горните дихателни пътища (Обструктивна сънна апнея, съкр. ОСА) както и неврологичен проблем (Централна сънна апнея). Чес...

Акордеонни категории